Vil du hjælpe til med EP-valget? | Kære socialdemokrater i Allerød Nu er det snart tid til EP-valget d. 9. juni, og det betyder, at jeg som kandidat har nogle plakater der gerne skulle op og sm

Kan du ikke læse nyhedsbrevet? Se det online

 
Flag Of Europe.Svg

April 2024

Vil du hjælpe Socialdemokratiet til Europa-Parlamentsvalget?

Kære socialdemokrater i Allerød

Nu er det snart tid til EP-valget d. 9. juni, og det betyder, at jeg som kandidat har nogle plakater der gerne skulle op og smile til folk, og nogle flyers der skal ud og læses. Det er et uhyre vigtigt valg, da vi står overfor at få 4 mandater i parlamentet og dermed kan blive det største danske parti i EU.

Højrefløjen i Europa står til stor fremgang i lande som Frankrig, Tyskland og Italien. Derfor tæller røde stemmer mere end de plejer. Vi har ikke råd til at tabe klimakampen nu. Vi bør ikke opgive kampen for gode arbejdsvilkår i hele EU. Vi skal ikke lade store virksomheder trampe på almindelige menneskers rettigheder og velfærd.

I Allerød skal jeg have 100 plakater op, men det kan være at vores to andre kandidater i Region Hovedstaden, Magnus og Mathias, på et tidspunkt spørger om vi vil hænge nogle op for dem. 

Ophængning foregår fra d. 18. maj kl. 12 (man kan sagtens hænge op i den efterfølgende uge).

 

  • Meld gerne tilbage om I har lyst til at hænge plakater op. Meld også gerne om I ønsker at hænge op selv, eller om I vil have en partner, og om der er et bestemt område I gerne vil hænge op i.

 

  • Meld gerne tilbage om I vil omdele flyers, hvor mange og hvor.

 

Kæmpe tak, hvis I gerne vil hjælpe til, og uanset hvad, så skal I have tak for jeres engagement i partiet. Det er altid en fornøjelse!

Mvh. Niels Christian Dahl
Kandidat til Europa-Parlamentet & Formand for S i Allerød
28 96 87 88